Hirdetés

Call of Duty: WWII - kiderült pár érdekesség a zombimódról

|

A PlayStation Blogon megjelent egy új interjú, amelyben a Sledgehammer Games elárult néhány részletet a legújabb epizód zombis játékmódjáról.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Call of Duty: WWII, amellyel együtt érkezik a méltán népszerű zombimód legújabb kiadása is. Korábban már megnézhettük a játékmód előzetesét, illetve az is kiderült, hogy milyen ismert sztárok adják majd a karakterek hangját, most viszont a játékmenetről derült ki néhány dolog.

A hivatalos PlayStation Blogon jelent meg az az interjú, amelyben a Sledgehammer Games senior rendezője, Jon Horsley beszél egy kicsit részletesebben arról, hogy a játékmód trailerében látható dolgok miként tükröződnek majd a játékmenetben.

Horsley nem akart túl sok meglepetést lelőni, de két érdekességet mindenképpen említett: az egyik, hogy különféle típusú zombikkal találkozhatunk majd, amelyek miatt sokat kell majd taktikáznunk és jó csapatjátékot kell majd kialakítanunk a társainkkal, ha túl akarjuk élni a hordát.

Emellett Horsley arról is beszélt, hogy sok esetben a pályán is találhatunk majd olyan csapdákat, tereptárgyakat és berendezéseket, amelyek a zombikat hivatottak kordában tartani és ha elég ügyesek vagyunk, akkor ezeket a saját hasznunkra fordíthatjuk majd.

Természetesen visszatérnek az upgrade-ek és a Mystery Box is majd, de sajnos az ezeket érintő változtatásokat csak novemberben tudhatjuk majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)