Hirdetés

Call of Duty: WWII - így változnak a divíziók

|

A Sledgehammer rendesen átdolgozza a Call of Duty: WWII kasztjait, és senkitől nem zárja el a hozzájuk kapcsolódó fegyverkiegészítéseket.

Hirdetés

Számos olyan újítást hozott a Call of Duty: WWII, amitől sokkal jobb játék lett, mint az Infinite Warfare. Nem csak a témaválasztás, a folyamatos gondoskodás miatt is évek óta a sorozat legjobbja.

Hirdetés

Jelenleg hat divízió közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt, melyek játékstílusunkhoz illő extrákat adnak. Április 10-étől ezeket némileg átalakítják, így az Infantry első szintjén például nem szurony jár, hanem egy extra kiegészítő az elsődleges fegyverre, és az Airborne-osok sem hangtompítót kapnak, hanem azt, hogy futás és vetődés közben is tüzelhessenek. Minden, korábban a kasztokhoz kötődő kiegészítő az összes kaszt számára elérhető lesz, így nagyobb testreszabhatósággal számolhat mindenki.

A Basic Trainingek közül kikerül a Primed, az általa kínált extra kiegészítő minden felszerelésben elérhetővé válik. A rakétavetők bármikor választhatók másodlagosnak, eltűnik a Bang is. Végezetül pedig végtelenül sprintelhetünk, mert úgy érezték, a korlátozott sprint nem szolgálta a játékmenet javát.

Mit szóltok ezekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)