Hirdetés

Call of Duty: WWII - kétszer annyi helyet foglal PS4-en, mint Xbox One-on

|

Érdemes lesz kitakarítani a PlayStation 4 merevlemezét, ha valaki a Call of Duty: WWII-t akarja telepíteni rá, a Sledgehammer Games lövöldéje ugyanis nem éri be kevéssel.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII remélhetőleg nagy, szép és tartalmas lesz, ennek viszont ára van, és ez nem csak abban merül ki, hogy drágább lesz, mint egy átlagos játék.

Hirdetés

A játék digitális változata ugyan még nem tölthető elő, viszont a boltokban már lehet kapni egy kártya képében, amely tartalmazza a letöltőkódot. A termék hátoldalán pedig különböző technikai paramétereket olvashatunk (beleértve az aktiválást is), így az is szerepel rajta, hogy a Call of Duty: WWII mekkora helyet foglal majd PlayStation 4-en. Az egyik Reddit felhasználó, NightRaptorX5Text által feltöltött fotón jól látható, hogy ez a változat minimum 80 GB szabad helyet foglal, amely lényegesen nagyobb, közel kétszer akkora, mint az Xbox One kópia 45 gigabájtos igénye.

Az indok azonban egyszerű: ahogy a képen is szerepel, a PlayStation 4-es kiadás "Pro Enhanced", azaz magasabb felbontású textúrákat és más teljesítménybeli javulásokat tartalmaz (amilyen egy patch formájában érkezik majd az Xbox One X esetében is), valamint az is megeshet, hogy a 80 GB a közelgő DLC-k méretével együtt értendő. November 3-án kiderül minden részlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)