Hirdetés

Call of Duty: WWII - megjöttek a CoD pontok, lehet költeni a világháborúra

|

Kicsit megkésve, de élesedett a Call of Duty mikrotranzakciós rendszere, ami pont úgy működik, mint a korábbi verziók megoldásai.

Hirdetés

A tervek szerint múlt hét kedden kellett volna élesednie a Call of Duty: WWII mikrotranzakciós rendszerének, de a szervergondok és a Headquarters fogyatékosságai miatt késleltették a dolgot. Miután ezeket megoldották, most elindították a CoD Point vásárlási lehetőséget is.

Hirdetés

A CoD Point valutából Rare Supply Drop csomagokat lehet venni, melyek különböző fegyvervariációkat tartalmaznak. A dobozok egyelőre csak kozmetikai és kényelmi cuccokat rejtenek magukban, mint az XP boosterek vagy a fegyver skinek. Egy Rare Supply Drop 200 pontba fáj, ami 600 forint körüli valódi pénzbe kerül.

Amennyiben digitális formában vásároltad meg a Call of Duty: WWII-t úgy már vár rád 1000 elköltésre való CoD pont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)