Hirdetés

Call of Duty: WWII - elhalasztották a mikrotranzakciók bevezetését

|

Csak a jövő hét folyamán nyílik meg a lehetőség a COD Pointok vásárlására.

Hirdetés

Az Activision nemrég bejelentette, hogy a tervezettnél később aktiválják csak a Call of Duty: WWII mikrotranzakcióit, amelyben COD Pointokat vásárolhatnak majd a játékosok. 

Hirdetés

COD Pointokat Supply Dropokra lehet beváltani, amit teljesen egyértelműen a játékbéli loot boxoknak felelnek meg. A Star Wars Battlefront II ládái kapcsán eddig sosem látott népharag zúdult az EA-ra, így nem csoda, hogy az Activision fejei el szeretnének kerülni mindenféle hasonló bakit, és gyúrnak még kicsit a rendszeren. Konkrét indoklást egyébként nem kapunk arról, hogy egészen pontosan mi okozhatja a csúszást. A jelenlegi tervek szerint november 21-én indul be a mikrotranzakciós rendszer. 


A fejlesztő Sledgehammer Games emberei mindenesetre fontosnak tartották tudatni a játékosokkal, hogy bár naponta milliók indulnak a Call of Duty: WWII csatáiba, azért ők is tisztában vannak vele, nincs minden rendben a játékkal, és ez jogosan bosszantja a vásárlókat. Elmondásuk alapján jelenleg is gőzerővel dolgoznak azon, hogy a lehető legtökéletesebb online élményt nyújthassák a CoD-rajongóknak. Érzik, hogy még messze nem tartanak ott, de nem állnak meg, amíg el nem érik céljukat. Szép szavak ezek, remélhetőleg sikerül is beváltani az ígéreteket. 

Ti mit gondoltok, a Call of Duty: WWII ládáiból is balhé lesz, vagy képesek lesznek egy működőképes, frusztrációmentes rendszert összepakolni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)