Hirdetés

Call of Duty: WWII - minden részlet kiszivárgott a Nazi Zombies mód kapcsán

|

A Call of Duty történelmének egyik legnagyobb szivárgásában gyakorlatilag mindent nyilvánosságra hoztak a zombis móddal kapcsolatban, ami elég durvának tűnik.

Hirdetés

Azért is marad ki több játék esetén a PC-s béta, mert a fejlesztők tartanak attól, hogy a rajongók darabokra szedik majd a kódot, és olyan infókat túrnak ki belőle, amelyeket még nem kéne tudniuk. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a félelmük teljesen jogos.

Hirdetés

Redditre került fel a Call of Duty WW2 bétájából kihalászott csomag, amiben gyakorlatilag minden benne van a perkektől kezdve a buffokon át a fegyvereken keresztül egészen a loot dobozokig, amiknek itt a Zombie Crate nevet adták. A rajongók megpróbálták ezek alapján összerakni, hogy pontosan hogyan is néz majd ki a végleges játékmód, és eddig elég bizakodóak. Ha tudni akarjátok, mi mindent zsúfolt bele a Sledgehammer a játékba, kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)