Hirdetés

Call of Duty: WWII - megjött a zombimód hivatalos előzetese

|

A videóból megismerhetjük a zombik eredetét, és a főhősökre is vethetünk egy-egy rövid pillantást.

Hirdetés

Természetesen az idén érkező Call of Duty részből sem maradhat ki a népszerű zombimód, amiben a szereplőket igazi film- és sorozatsztárok fogják megszólaltatni. A Comic-Con alkalmából pedig kaptunk egy kedvcsináló trailert a sztorihoz, ami már a Nazi Zombies nevet viseli.

Hirdetés

A helyenként igencsak rémisztő előzetesből kiderül, hogy a zombikat egy őrült tudós alkotta meg, aki bizony nem lesz a barátunk a történet során, így komoly harcokra kell készülnünk. Ha a videó végén nem szerepelne, hogy ez a Call of Duty: WWII-höz tartozik, akár azt is hihetnénk, hogy a Sledgehammer Games egy új horrorjátékon dolgozik.

Ti a második világháborús kampányt vagy inkább a zombimódot várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)