Hirdetés

Call of Duty: WWII - egy méretes patch nélkül játszhatatlan a lemezes változat

|

A Call of Duty: WWII korai lemezes változatait addig nem lehetett elindítani, amíg a fejlesztők egy 9 GB-os frissítést nem adtak ki hozzá, de ez nem biztos, hogy technikai okok miatt alakult így.

Hirdetés

A Sledgehammer és az Activision próbál minél kevesebb meglepetést elrontani a Call of Duty: WWII kapcsán a megjelenés előtt, de lehet, hogy a játék PS4-es és Xbox One-os lemezes változatai kapcsán kicsit túlzásba is estek. A korai példányok tulajdonosai ugyanis azzal szembesültek, hogy miután megkapták a Blu-Rayeket, nagyjából egy napig egyik módot sem tudták elindítani.

Hirdetés

Ezt követően viszont a készítők kiadtak egy 9 gigabájtos frissítést, amit követően megnyílt a kampány és a Zombies mód, illetve a többjátékos War mód, igaz egyelőre csak a botok ellen. Nem kizárt, hogy a készítők így próbálták visszafogni a Call of Duty: WWII-vel kapcsolatos spoilereket, ám ezzel sok időt nem nyertek, így már a neten jó néhány részlet olvasható. Akármi miatt is volt szükség a méretes patchre, a lemezes példányok vásárlóinak komoly fejfájást okozott a Sledgehammer, akiknek így egy darabig várniuk kell, mielőtt játszhatnak, főleg ha internetkapcsolat nélkül terveztek volna nekivágni a kampánynak.

Titeket mennyire szoktak zavarni a megjelenés napján már meglévő kötelező patchek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)