Hirdetés

Call of Duty: WWII - egyelőre csak három pálya van a War módban

|

Vannak, akik már játszanak a Call of Duty: WWII-vel, ők pedig a játék egyik újdonságának számító War módban viszont kifejezetten kevés pályát, de több érdekes beállítási lehetőséget találtak.

Hirdetés

A Super Mario Odyssey-hez hasonlóan a Call of Duty: WWII-ből is a játékosokhoz került néhány bolti példány a megjelenési dátumra fittyet hányó viszonteladóknak köszönhetően, így tudtuk meg például, hogy a lemezes verziókhoz egy méretes patchet kell letöltenünk, hogy bármelyik móddal játszhassunk. A korán kiszolgált vásárlók másról is meséltek, a most bemutatkozó War módról viszont nem csak jó híreket hoztak.

Hirdetés

Kiderült, hogy a bétában kipróbálható Operation Breakouttal együtt összesen három olyan pályát készített a megjelenés napjára a Sledgehammer, ahol egymást követő feladatokon keresztül élhetünk át egy csatát. A Call of Duty: WWII új módjában viszont több speciális opciót kapunk, így akár botokat is használhatunk a 12 fős csapatok feltöltésére, ami kifejezetten ritka a mai multis lövöldékben. De ha úgy érezzük, valamelyik oldal előnyből indul, akár csökkenthetjük is a csapat létszámát, ha pedig némileg a realizmus felé szeretnénk elvinni a CoD új játékmódját, Hardcore módban is játszhatunk vele.

A Sledgehammer egyébként megerősítette, hogy a Call of Duty: WWII DLC-iben kapunk majd új helyszíneket a War módhoz, ettől függetlenül jobban örültünk volna még néhány pályának az alapjátékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)