Hirdetés

Call of Juarez: Bound in Blood - Első trailer

|

Friss ízelítőt kaptunk a Call of Juarez: Bound in Blood -al újjáéledő vadnyugati hangulatból. Trailer érkezett!

Hirdetés

Ha ez egyszeri játékosnak hirtelen vadnyugati kalandokhoz jönne meg az étvágya, bizony vakarhatná a fejét, hogy most merre is induljon. Egyik lehetséges alternatíva lehet a Call of Juarez, ami ugye nem egy mai játék, és az értékeléseket -valamint magát a játékot- nézve nem is tartozik az "odaver" kategóriába. Ennek ellenére egyszer mindenkinek végig játszható. A másik lehetséges választás esetleg a Red Dead Revolver lehet, még az előző generációs konzolokra. Szép volt, jó volt, de régen volt már 2004.  A sors fintora, hogy mindkét western játék hamarosan sorozattá bővül, és a következő részek már javában készülnek a színfalak mögött. Tehát akinek kóros vadnyugat hiánya van, az bírja ki még egy kicsit -úton van a segítség. Visszatérve az Ubisoft érába tartozó Call of Juarez -re, az ő második részének teljes becses neve a Call od Juarez: Bound in Blood, amit a nem is olyan rég megesett bejelentés óta tudunk. Ekkor szembesültünk azzal is, hogy folytatás helyett előzmény lesz a menü, és a hamvaiból feltámadt Thomas McCall -az első rész főhősének meggyilkolt nevelőapja- valamint testvére, az általunk eddig csak az elmebeteg, prédikátor és igazságosztó Ray McCall lesznek a főszereplők, közvetlenül a polgárháborút követő időkben. Ez eddig is ismert volt. Felhívnám azonban a kedves egybegyűltek figyelmét a Call of Juarez: Bound in Blood trailer csodájára, ami friss, új, hangulatos, sokatmondó, és csupa szép további jelzővel illethető. Vadnyugat a köbön!

 

 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)