Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - így készítünk és fejlesztünk fegyvereket

|

A Call of Duty: Infinite Warfare játékmenete során nem csak tuningolhatunk a már meglévő fegyvereinken, hanem a sorozat történelmében először craftolhatunk is újakat.

Hirdetés

Bármennyire is csábító a Battlefield 1 első világháborús miliője, azért a Call of Duty-nak is van mit mutatnia újra és újra, most éppen a fegyverek kapcsán.

A Call of Duty: Infinite Warfare multiját mától a PlayStation 4-es előrendelők, október 21-től pedig az Xbox One-osok próbálgathatják kedvükre, ehhez pedig nem árt tudni olyan fontos részleteket, minthogy miképpen működik a fegyverek továbbfejlesztése és a franchise történetében először a készítése. A felszerelés testreszabását bemutató Combat Rigs funkció után tehát a crafting is megkapta a saját rövid prezentációját, odafent vár titeket. 

A Call of Duty: Infinite Warfare megjelenés november 4-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)