Hirdetés

Cameron Crowe állatkertje - Az igazi kaland kritika

|

Egy özvegy férfi egy problémás fiúval, egy aranyos kislánnyal, új környezet, új szerelmek. Mi más kell egy családi TV-filmhez? Semmi. De egy mozifilmtől, ráadásul ekkora nevekkel talán többet várnánk.

Hirdetés

A félreértések elkerülése végett, a nevekkel semmi gond. Ezt a filmet igen nagy százalékban a színészi alakítások viszik el, azok ugyanis, bár nem kiemelkedőek, de családi filmben ritkán látott produkciókkal van dolgunk. Bár Matt Damon és Scarlett Johansson is tud ennél jobbat még így is olyat alakítanak, amit sokan megirigyelnének, míg a mellékszereplőket is hasonló szavakkal lehetne leírni.

Hatalmas meglepetés azonban a gyerekek alakítása. Maggie Elizabeth Jones bár még csak 7 éves, de már most tudja, mikor mit és hogyan kell csinálni és látszik rajta, hogy még élvezi amit csinál, ami igen ritka manapság, ráadásul irtó aranyos. Elle Fanning a tavalyi Super 8 után idén újabb oldalát mutatta be. A film legnagyobb meglepetése azonban számomra Colin Ford alakítása volt, aki mesterien alakította a problémás kamaszt.

A film főszereplője Benjamin Mee (Matt Damon), aki röviddel felesége elvesztése után rájön, hogy nem bír két gyermekével és radikális változások szükségesek egy szebb életért. Első és legfontosabb állomása az új életnek egy teljesen új lakhely. Ám arra senki nem számít a családban, hogy ez az új lakhely egy rég lepukkant állatkert lesz. B

A kritika folytatását a CineStar honlapján találod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)