Hirdetés

Capcom bár nyílik Japánban

|

Korgó hassal játszani sem lehet, erre a Capcom is rájött és tesz is ellene.

Hirdetés

A Resident Evil maratonok közben Ti is megkívántatok egy kis agyat? Ha igen, nincs más dolgotok mint ellátogatni a január 25-én nyitó Capcom bárba. A bár a Shinjuku-ban helyet foglaló Pasela pláza első emeletén várja az éhező Capcom fanatikusokat. A promóciós Capcom eseményeknek is helyet adó bárban többek között Monster Hunter hús, Ace Attorney tengergyümölcsével megpakolt tészta és az elmaradhatatlan Resident Evil agy is szerepel az étlapon.

Utóbbi persze csak egy agy külsővel tálalt torta, nem kell megijedni. Akinek meghoztuk az étvágyát ezzel a kis beharangozóval és esetleg ellátogat a Capcom bárba, szívesen várjuk a későbbi élménybeszámolóját az élményekről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)