Hirdetés

Capcom bejelentés - Speciális Dead Rising 2 Európának

|

A Capcom is bejelent: speciális Dead Rising 2 kiadást kap Európa

Hirdetés

A Capcom titkát is ismerjük már. Speciális Dead Rising 2-t kap Európa. A The Outbreak Pack névre keresztelt csomag igen gazdag extrákban, hiszen egy véresszájú zombifigurát is kap az azt megvásárló delikvens, amihez kellékként még egy műanyag játékfejet és bóját is magáénak tudhat(ne kérdezzétek, hogy minek). A doboz tartalma továbbá egy letölthető theme-csomag, illetve további extra ingame tartalmak. Mindez PS3-on és Xbox360-on lesz elérhető.

Ezek mellett a Dead Rising 2 blog is kívül-belül megújult. A beszédes TapeItOrDie.com neve azokra a fegyverekre utal, amelyeket a játékban magunknak kell összefarigcsálni mindenféle kacatból, hogy végül igazi tömegpusztító cuccosokat kapjunk. A Dead Rising 2 megjelenése szeptember 28. Amerikában, és október 1. Európában, PC-re, X360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)