Hirdetés

Capcom buli csütörtökön, bejelentésekkel fűszerezve

|

Sajnos erre a partyra kevés az esély, hogy eljutunk, ugyans San Franciscoban lesz.

Hirdetés

Hála istennek a Resident Evil 5 sikeresnek tűnik, az első pár nap alapján. Ennek okán a Capcom fergeteges bulit csap San Franciscoban, ahol ott lesz a játékot fejlesztő csapat, valamint néhány Capcom fejes, és persze sok nép. De hát végül is, miért jó ez nekünk? Oké, örülünk, hogy ők ott a nagy messzi távolban jót buliznak, de hát sóhajtozáson kívül nem sokat tehetünk. Jelentem tehetünk még valamit. Reménykedhetünk. Az egész éjjel tartó mulatság ugyanis nem pusztán szórakozással telik el, hanem a Capcom itt teszi meg legújabb játékainak bejelentését. Napok óta a gamer társadalom azon vergődik, vajon a Wii Resident Evil 5 lesz a nagy hír? Esetleg bejelentik végre a PC verziót? Netalán egy teljesen új rész? Akár egy teljesen új cím? Esetleg mindegyik egyben. Ez lenne a legjobb, csak hát erre kicsi az esély. Sebaj, majd annak örülünk, amit kapunk. Várhatóan tehát péntek reggel lesz érdemes, szemeket gúvasztva figyelni a híreket, esetleg csütörtök este. Itt alant pedig lehet csacsogni, ki mit szeretne hallani.

 

capcomres.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)