Hirdetés

Deep Down - hopp, végre egy gameplay

|

Bár a Capcom készülő fantasy játékának megjelenése még odébb van, ez a pár percnyi gameplay talán elviselhetővé teszi a várakozást.

Hirdetés

A PS4 Lab a Sony websorozata, ahol különböző játékokat és a PS4 lehetőségeit mutatják be néhány percben. A videók elsősorban a szigetország lakóit célozzák meg, így a jelenlévők természetesen véletlen sem szólalnának meg angolul. Ennek következtében mi sajnos nem sokat értettünk a beszélgetésből, de hát nem is ezért kattintottunk.

Az akció olyan 10 perc után indul be, így ha nem tudtok japánul, célszerű lehet belepörgetni. A játékban egyébként nem választhatunk majd női karaktert, bár valószínűsíthető, hogy a Deep Down páncéljai nem a megszokott „jól néz ki de semmit sem takar” vonalat képviselnék. Hatvan kiló páncél alatt meg egyébként se sokat látnánk a karakterek formáiból, így érthető a Capcom döntése.

A játék 4 fejezetén kell majd végigküzdenünk magunkat, de induláskor mindössze 4 fegyver küzül választhatunk majd. Japánban még idén kézbe vehetik majd a játékot, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy nyugaton mikor landol a Deep Down.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)