Hirdetés

Capcom - három játék megmenekül, kettő nem

|

Összeszedtünk mindent a Capcom azon címeiről, amiket érint a GameSpy megszűnése.

Hirdetés

Rengeteg játékot érint a GameSpy bezárása, az Electronic Arts esetében ez például ötven címet jelent, de a Rockstar Games és a Bungie sem maradtak semlegesek. Az érintett kiadók listáján ott szerepel a Capcom is, amely a többiekhez hasonlóan mindent megtesz, hogy ne kelljen a játékosoknak búcsút mondania az online támogatásnak.

Brett Elston, a cég közösségi menedzsere a Capcom-Unity honlapon jelentette be, hogy a GameSpy lelövésével több játékuk számára is új szolgáltatást, tehát menekülőutat találtak. A Street Fighter 3: Third Strike Online Edition és a Marvel vs. Capcom Origins már biztonságban vannak, míg a PC-s és PlayStation 3-as Lost Planet 3 átköltöztetése éppen folyamatban van. Sajnos az Age of Booty és a Flock! verziói már nem voltak ilyen szerencsések, ezeket nem tudja megmenteni a Capcom, de offline játszhatóak lesznek addig, míg az online lehetőségek megszűnnek létezni.

Elston szerint a vándorlás miatt a ranglisták és az aktuális játékstatisztikák valószínűleg törlése kerülnek, de erről hamarosan további információkkal is szolgálnak majd. Örültök a megmenekülő játékoknak és sajnáljátok az elesetteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)