Hirdetés

Három nagyobb, még nem bejelentett játékot is fejleszt a Capcom

|

A Capcom valószínűleg nagy bejelentésekkel készül az E3-ra, ugyanis azt tervezik, hogy 2017. tavaszáig három nagyobb címet is piacra dobnak.

Hirdetés

Bár a Street Fighter V-ből nem fogyott annyi, mint amire a Capcom számított és a májusban érkező Umbrella Corps megítélése sem túl fényes a Resident Evil rajongók körében, a kiadó nem adja fel és nagy meglepetésekkel készül a következő egy év során. 

A Capcom múlt éjjel egy prezentáció során megemlítette, hogy 2017. áprilisáig egy nagyobb Monster Hunter játékot és két másik nagyobb címet szeretne kiadni. Míg a Monster Hunter epizódtól és az egyik titokzatos projektről 2 millió darabos eladást vár, addig a harmadikat nagyobb durranásnak szánja, ugyanis 4 millió darabos teljesítményre számít tőle: 

Konkrétumok ugyan nem hangzottak el, viszont az egyik bejelentetlen cím az egyre többet emlegetett Resident Evil 7 lehet, míg a másik a spekulációk szerint vagy egy új Dead Risingot, vagy egy új Devil May Cry-t takar. Mindkettőt pletykálták már az idén, így bármelyik verzió lehetséges (mi azért tudnánk lelkesedni az Onimusha újraélesztéséért is).

Ti melyiknek örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)