Hirdetés

Capcom klasszikusok új köntösben

|

A Capcom tegnap tartotta meg idei Gamers Day rendezvényét, melynek keretén belül elmondták 2007-es terveiket.

Hirdetés

A bejelentések érdekessége az volt, hogy mennyire agresszívan kívánnak előrenyomulni letölthető tartalmak terén. Mind PlayStation 3-ra, mind Xbox 360-ra, mind PC-re számos így elérhető játékuk érkezik idén, köztük pár remake is.
A minket leginkább érintő két gém a Super Puzzle Fighter II és a Talisman lesz, mivel ezek PC-re is érkeznek. Míg az előbbi egy régi logikai játékuk grafikailag feltuningolt újrakiadása, addig az utóbbi a Games Workshop hibrid fantasy táblás/szerepjátékának virtuális megvalósítása. Érdekesség még, hogy letölthetővé teszik a Super Street Fighter II HD felbontású verzióját is, bár sajnos csak PS-re és Xbox-ra. A kíváncsíaknak egy videó a Puzzle Fighter high-def verziójáról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)