Hirdetés

Több régi sorozatát is újjáéleszti a Capcom

|

Nem mintha nem szolgálna így is elég játékkal, de vannak olyan, nyugvó szériák, amikkel még érdemes foglalkozni.

Hirdetés

A Marvel vs. Capcom Infinite bejelentése után egy elég érdekes sajtóközleményt adott ki a Capcom, mely reményre adhat okot azoknak a rajongóknak, akik régóta várnak egy-egy sorozat folytatására.

Egyrészt azt írták, hogy az eddigi trendekhez hasonlóan minden pénzügyi évben szeretnének egy-egy nagy megjelenéssel előrukkolni, amit az utóbbi években alapvetően az olyan szériák szolgáltattak, mint a Dead Rising, a Resident Evil, vagy éppen a Monster Hunter. Viszont ami ennél sokkal érdekesebb, kijelentik azt is, hogy az öt év után visszatérő Marvel vs. Capcomhoz hasonlóan más sorozatoknak is adhatnak még esélyt.

"A Capcom jelenleg arra koncentrál, hogy újjáélesszen olyan sorozatokat, amikben a közelmúltban nem jelent meg új epizód, ahogy más szunnyadó IP-ket is. (...) a Capcom a cég értékének további növelésére törekszik széles repertoárjának kiaknázásával."

Szünetelő sorozatokból pedig nincs hiány az oszakai cégnél, a Mega Man mellett régóta nem kapott már folytatást a Power Stone, az Onimusha, a Viewtiful Joe, vagy éppen a Dino Crisis sem, de az utolsó Devil May Cry is már három éves.

Ti melyik sorozatuk folytatását látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)