Hirdetés

Ha sok rajongó szeretné, jöhet az új Dino Crisis

|

Pezsgőt még nem bonthatunk, de a Capcom szívesen az emberek kedvére tenne. Már ha van elég ilyen ember.

Hirdetés

A legelső Dino Crisis a PC mellett még PlayStation 1 és Dreamcast konzolokra is megjelent. Ezután több folytatást is megért a túlélő-horror, a legutóbbi a 2003-as Dino Crisis 3. Azóta a sorozat rajongói folyamatosan kérdezgették a Capcomot, illetve Mikami Sindzsit, hogy mi a helyzet a szériával, várható-e új rész. 

Hirdetés

A válasz megérkezett, méghozzá a Capcom hivalatos Twitterjén. Az egyik rajongó feltette a kérdést, hogy lesz-e új Dino Crisis. A válaszból kiderül, hogyha sokan szeretnék (és biztosan sokan viszontlátnák a szériát, nálunk szinte mindenki), akkor van rá esély.

Ez természetes nem egy hivatalos bejelentés, de reménnyel töltheti el a rajongók szívét. Nem tudni, hogy új játékot forgat-e a Capcom a fejében vagy egy remaster/remake kiadást. A stúdiók manapság ontják ki magukból a felújított változatokat, így nem lepődnénk meg, ha a japán cég is úgy döntene, hogy a sorozat valamelyik részét újabb platformokra is elkészíteni.

Ti egy folytatást vagy egy felújított verziót látnátok szívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)