Hirdetés

Capcom vs Namco és Namco vs Capcom - Két játék fejlesztés alatt?

|

Állítólag nem vicc; tényleg készül két különböző játék a fenti két címmel

Hirdetés

A Game Informer indította el a pletykacunamit, miszerint a két rivális, a Capcom és a Namco összefogva és saját hőseiket a közösbe betéve, egy-egy verekedős játékot fog bejelenteni a hétvégi Comic-Conon.

Az egész hihetetlenül hangzó két cím a Capcom vs Namco és a Namco vs Capcom, amelyek nevéből már sejteni lehet, hogy a két vállalat hősei és karakterei püfölik majd benne egymást. Megkülönböztetni a kettőt nem olyan nehéz, mert az első Capcom kezdetűt maga a Capcom fejleszti, és a Street Fighter IV motorjára építkezik, míg a Namco vs Capcom a Namco gyámsága alatt áll, és a Tekken 6 grafikus megoldásaira számíthat. A két cég baráti közeledése nem újszerű dolog, mert a Street Fighter IV producer Yoshinori Ono és a Tekken producer Katsuhiro Harada nemrég az EVO 2010-en Las Vegasban már együtt tartott előadást, s már akkor is nagyon titokzatosak voltak. Hétvégén kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)