Hirdetés

Nintendo Switchre és 3DS-re is megjelenik a Captain Toad: Treasure Tracker

|

Ráadásul új pályákkal bővíti a Nintendo az eredetileg Wii U-ra megjelent alkotást.

Hirdetés

A Nintendo Direct elég sok érdekességgel és izgalmas bejelentéssel szolgált a rajongók számára, így például kiderült, hogy milyen játékok jönnek még a japánok legújabb konzoljára. Azonban lesz még egy alkotás, amit hamarosan már többek között Switchen is élvezhetünk.

Hirdetés

A Captain Toad: Treasure Tracker még 2014-ben jelent meg Wii U-ra, de úgy tűnik, hogy a Nintendo most még több platformra el szeretné hozni a kalandot, így idén nyáron, egész pontosan július 13-án Nintendo Switchre és 3DS-re is megjelenik a játék.

Switchen ráadásul elég sok extrát kapnak a játékosok, hiszen olyan pályák is készülnek, amelyeket a Super Mario Odyssey ihletett, ráadásul akár két játékos is együtt kalandozhat.

A bejelentés mellé kaptunk néhány képet is a Switchre szánt verzióból, ezeket alább láthatjátok.

Ti játszottatok az eredeti játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)