Hirdetés

Car Mechanic Simulator 2015 megjelenés - voltál már autószerelő?

|

A lengyel Red Dot Studios által fejlesztett Car Mechanic Simulator 2015 megjelenés idátumot kapott, most több mint négymillió játékos örülhet.

Hirdetés

Hamarosan mindenki megtapasztalhatja, hogyan zajlik egy belevaló autószerelő élete, ha benevez a Red Dot Studios csapata által összekalapált Car Mechanic Simulator 2015-re.

A fejlesztők elmondása szerint a játék a következő hónapban érkezik, „valószínűleg” április 14-én. Hogy miért csak „valószínű” a dátum, annak pontos okát mi sem tudjuk, de a sorozat rajongói remélik, hogy a Red Dotnál nem számolnak egy esetleges csúszással. A Kickstarteren keresztül finanszírozott Car Mechanic Simulator 2015-ben egy olyan autószerelő bőrébe bújhatunk, aki nem túl gazdag, ám nagyra törő tervei vannak. Az általunk üzemeltetett műhelyben elsőrangú szolgáltatást kell nyújtani ügyfeleinknek, és szépen-lassan építgetnünk kell a kis birodalmunkat, hogy végül a sufni szintű garázsból fényűző szervizt varázsolhassunk. A következő videó nyújt egy kis ízelítőt a játékból. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)