Hirdetés

Cards Against Humanity - kellemetlen meglepetés azoknak, akik a Fekete Pénteken vásároltak

|

Méghozzá elég szagos meglepetés. A kártyajáték készítői nem először mutattak rá egy méretes trollkodással a fogyasztói kultúra visszásságaira, de most lehet, hogy egy hangyányit túlzásba vitték.

Hirdetés

A Cards Against Humanitynél szeretnek vicces dolgokat árulni a weboldalukon, és azokat elég lazán elnevezni. Tavaly például 12 Days of Holiday Bullshit volt a karácsony előtti akciójuk neve, amikor random dolgokat küldtek azoknak a vásárlóknak, akik ekkor vásároltak, ezzel egy jótékonysági akcióhoz is hozzájárulva. Idén a Fekete Pénteket trollkodták szét ismét.

A várt csomagokban ugyanis nem az volt, mint amire számítottak a vásárlók: a Black Friday Bullshit keretein belül kiküldött hat dolláros pakk a nevéhez hűen tényleg szarvasmarha-ürüléket tartalmazott. Ezzel a kártyajáték készítői tökéletesen bebizonyították, mennyire elvakultak ekkor a vásárlók.

 

Ki volt téve ugyanis a weboldalukra egy GYIK, amiben kerek perec leírták, hogy mi is lesz az aznap rendelt csomagokban, és hogy azt nem lehet visszaküldeni sem. Tavaly egyébként öt dollárral megemelték minden termékük árát, majd jól szórakoztak rajta, hogy így is mindenki vásárolt, mivel azt hitték, a fekete pénteken itt is akciók vannak.

 

A poén itt persze nem áll meg, a tumblrre ki is tették a legviccesebb e-maileket azok közül, amiket a kártyacsomagot remélő, ám valójában egészen mást kapott vásárlóktól kaptak. Aggódnia senkinek sem kell, az ürüléket, amit egy texasi farmtól szereztek be, fertőtlenítették, mielőtt postára adták volna.

„A bankunk már utál minket. Mikor valami furcsa dolgot rendelünk nagy tételben, mindig meg kell keresniük, hogy nem törték-e fel a bankszámlánkat" - nyilatkozta a CAH egyik munkatársa. Ezzel arra utalt, hogy a múltban küldtek már például szenet, illetve zabkását is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)