Hirdetés

Cards Against Humanity - az egyik legjobb bulijáték online is játszható

|

A világ egyik legszórakoztatóbb kártyajátéka immár online formában is játszható. Persze még mindig egy szobában kell ülnünk hozzá. De akkor mégis mi értelme van?

Hirdetés

Ha valaki szereti a szurkálódó, esetenként morbid humort, jól beszél angolul és van egy társasága, amely hasonló emberekből áll, annak kötelező beszereznie minden idők egyik legjobb bulijátékát. Bár az eredeti csomagolásban található kártyák nyilván strapabíróbbak, nem muszáj súlyos ezreket fizetnünk, hiszen a netről teljesen ingyenesen le is tölthetjük és kinyomtathatjuk a cuccot. Sőt, mostantól online is játszhatunk.

A Creative Commons licence alapján készítette el Dawson Whitfield a Cards Against Originality webes alkalmazást, amellyel immár a gépünkön is játszhatjuk a játékot. A játék készítői eddig szándékosan nem adtak ki alkalmazást, mert az nyilvánvalóan csökkentene a játék élvezeti értékén, de azért örülnek, hogy valaki elkészítette az appot.

 

A játék legerősebb pontja egyértelműen a közösségi élmény, ezért úgy tervezték, hogy a játékosok ugyanabban a szobában ülnek. A játék nem akarja kiváltani az eredeti kártyajátékot, de jól jöhet, ha esetleg elfelejtjük magunkkal vinni valahová a paklit.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)