Hirdetés

Cargo! Quest for Gravity trailer

|

A BitComposer Games új játéka elég jó mókának ígérkezik.

Hirdetés

Hol volt, hol nem volt, eljött az újabb özönvíz a Földre...

Mivel az istenek nem voltak túl elégedettek az emberiséggel, így megállították a Földet, eltörölték a gravitációt és létrehozták a buddie-kat, akiknek nincs szükségük nehézkedésre.

Flawkes, egyike az utolsó túlélőknek, rájön a buddiek titkára, ami nem más, mint a fun, azaz a móka. Létrehoz egy különleges anyagot, a F.U.N.-t, amely gravitációt generál - így aztán sok mókában kell részesítenie a buddiekat. Ezzel szép lassan sikerül visszarendezni a dolgokat, amíg az istenek is elismerik, hgogy az emberekkel számolni kell.

A játékos Flawkes-t irányítja külső nézetben és így kell a buddiekat szórakoztatni mindenféle módszerekkel és viccekkel a seggberúgástól az autóversenyig.

A játék egyedi, eddig máshol nem látott megoldásokat igér nyolc órás sztorival, és végtelen SandBox móddal. 10 nagy sziget, víz alatt terület, repülő szigetek és belső területek is találhatóak a játékban. A különböző évszakok másképp befolyásolják a játékmenetet és a járműveket. 20 különböző alkatrészből lehet mindenféle idóta járműveket létrehozni, amelyekkel jégen, víz alatt, levegőben is lehet versenyezni.

S persze még sok minden más.

A játék Steamen már kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)