Hirdetés

Carmack, a "tenyérbe mászó"

|

John Carmack mobiltelefonokra készített egy szerepjátékot, az Orcs and Elves-t, mely most kerül forgalmazásra kis hazánkban (és itt írtam róla egy kis szösszenetet), ám a Doom játékok mestere ennyivel nem hagyja abba a kis, kézben hordozható masinákra készült játékok feljesztését, következő célpontja ugyanis a Nintendo DS!

Hirdetés

Az első Nintendo DS-es fejlesztése maga az Orcs and Elves lesz, melynek egy grafikailag alaposan feljavított verziója kerül majd DS-re.
"Ez a játék lesz az első, direkt belépésünk a Nintendo világba. Sohasem voltunk jóban ugyanis ezzel a japán megacéggel, mert röhejesnek tartottuk a Nickelodeonnal való egyezségüket, amely cenzúrázta és korlátozta az "erőszakos" játékok kiadását a Nintendo gépekre. Úgyhogy emiatt eddig mindig is tisztes távolságot tartuttunk egymástól."
Úgy látszik a vége a Carmack-Nintendo hidegháborúnak, ami nagyon jó hír lehet a Wii tulajoknak. Csak gondoljatok bele, milyen is lenne egy Wii-Doom, vagy Wii-Quake...?
A PC-sek viszont elkezdhetnek aggódni, hogy Carmack mester nem pártol-e el kedvenc masinájuktól? Reméljük nem...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)