Hirdetés

Carmageddon: Max Damage - konzolokon is gázolhatunk teheneket

|

Még idén jön a következő Carmageddon játék, ami nem a Reincarnation újrakiadása lesz, hanem valami teljesen új.

Hirdetés

A Stainless Gamesnek nem jött be a Carmageddon sorozat újraélesztése, a Reincarnation ugyanis nem úgy sikerült, ahogy sikerülnie kellett volna. 

Most ismét próbálkoznak, ezúttal eleinte csak PlayStation 4-en és Xbox One-on (később PC-n, ráadásul akinek megvan a Reincarnation, ingyen megkapja a megjelenéskor). Az idén megjelenő Carmageddon: Max Damage-ben több mint 30 különböző járművet vezethetünk, melyek mindegyike nagyban különbözik egymástól. Tíz nagy, nyílt terepen száguldozhatunk, és ezek némelyikén olyan mozgó célpontok várják, hogy húspéppé és málnadzsemmé transzformáljuk őket, mint a kerekesszékesek, a kerékpárosok, a medvék, a földönkívüliek, és persze a tehenek (már most érezzük a bűntudatot). A karriermódban 6 különböző esemény vár, a többjátékos módban pedig négyféle játékmódot próbálhatunk ki.

A Stainless sajtóközleményében összetett törésmodellt és javítási rendszert, sok vért, nevetést és több mint 90 "őrült" PowerUpot ígér. A Reincarnation után egyelőre csak annyit tudunk mondani, hogy meglátjuk. A bejelentéshez csatolt néhány képet alább találjátok, némelyik alapján a játéknak elég erős múlt századi beütése van, nem feltétlenül a jó értelemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)