Hirdetés

Carmageddon: Reincarnation - next-gen ámokfutás

|

A Stainless Games új Carmageddon-játéka, a Carmageddon: Reincarnaton 3,5 millió dolláros támogatást kapott a Bullfrog alapítójától, Les Edgartól.

Hirdetés

Tavaly a Carmageddon: Reincarnation Kickstarter-kampányon 625 000 dollárt gyűjtött össze rajongóitól. A Stainless Games elnöke, Patrick Buckland azt mondta: örülnek, hogy úgy jött össze a pénz, hogy nem kellett külső támogatókhoz és kiadókhoz fordulni. Ez azért volt fontos, hogy a játék független fejlesztésű maradhasson, és ne kelljen kompromisszumokat kötni.

Les Edgar azzal magyarázta adományát, hogy mindig is hitt a Stainless munkájában, és csodálta folyamatos sikereiket a független piacon. Mindenki szeretné látni a Carmageddon 4 (vagy Carmageddon reboot) minél előbbi és minél jobb megvalósulását; ez a váratlan támogatás pedig azt is lehetővé tette, hogy a játék egy next-gen cím lehessen. Remélhetőleg ez nem eredményez újabb késést, legutóbb a Carmageddon: Reincarnation megjelenési dátuma karácsonyra csúszott.

A várakozás szerencsére nem eseménytelen: a fejlesztők az eredeti Carmageddon Android és iOS változatát is biztosítják a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)