Hirdetés

Carnival Games in Action - vidámparki játékok Kinect támogatással

|

Egy vidámparkba látogathatunk el a 2K Play legújabb játékában.

Hirdetés

A Nintendo Wii és DS tulajdonosoknak már ismerőls lehet a Carnival Games sorozat, mely ezúttal új fejezetéhez érkezett.

A Carnival Games in Action a Kinect tulajdonosok és barátaik számára kíván izgalmas perceket okozni, de nem csak társaságban, de egyedül, valamint Xbox Live-on is kellemes kikapcsolódást nyújthat. Gyakorlatilag 3 és 99 éves korig bárki megtalálhatja a 20 játék közül azt, amelyik neki tetszik, és emellett aktivizálja is magát otthonában. A játékok között olyanokat találunk, mint a karika vagy késdobálás, tánc, malacfuttató verseny, elvarázsolt kastély, vagy a rejtélyes hullámvasút. A Carnival Games in Action április tizenötödikétől lesz megvásárolható, kizárólag Xbox 360-ra, és szükséges hozzá a Kinect mozgásérzékelős eszköz megléte. Épp kezdjük már unni a jelenleg a piacon lévő kevés játékot, épp itt az ideje valami újításnak, és reméljük, nem fogunk csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)