Hirdetés

Tudtad, hogy Carrie Fishert akár a Dishonoredben is hallhattad?

|

Ugyan a játékosok nagy része valószínűleg nem találkozott ezzel az alakításával, az első Dishonoredben is feltűnt Leia hercegnő hangja.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtti tragikus halálhíre után rengetegen emlékeztek Carrie Fisherre azok közül, akiknek alkalmuk volt együtt dolgozni a színésznővel. Egy kedves üzenettel búcsúzott Harvey Smith, az Arkane egyik kreatív vezetője is, aki az első Dishonored kapcsán találkozott Fisherrel.

"Nem nagy dolog, de Carrie Fisher szívélyes, vicces és kreatív szempontból nagyon nyitott volt, mikor a Dishonoredban játszott kis szerepén dolgoztunk"

- írta Smith. Sokan talán nem vették észre, de a játék vége felé lévő küldetés során, mikor visszatértünk a Dunwall Tower területre, alkalmunk nyílik megölni a város hangszóróin keresztül hallható propagandatisztet. Ha pedig őt likvidáltuk, egy női karakter veszi át a helyét és onnantól kezdve Carrie Fisher szinkronját hallhattuk a Dishonored hátralévő néhány küldetése alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)