Hirdetés

Carrion - kipróbálható a horrorjáték, amiben te vagy a szörny

|

Bár a teljes változat csak jövőre jelenik meg, a demó már most elérhető.

Hirdetés

A Devolver Digital kínálatában jellemzően olyan játékokat találunk, amikhez hasonlóból nincs sok a piacon, és már csak ezért is érdemes mindig figyelni, ha valami újat mutat a kiadó.

Hirdetés

Az E3-as "konferencia" keretében mutatkozott be a Carrion, amiben egy egyre növekvő csápos lénnyel terrorizálhatjuk az ártatlan(?) embereket. Az egyelőre nem világos, hogy hol van benne a kihívás, de a horroros szörnyeknek általában viszonylag kevés nehézséggel kell szembenézniük. Ha kipróbálnátok, irány a Steam, de siessetek, mert a demó csak november 2-ig lesz elérhető, utána - ismeretlen okból - leveszik, és valószínűleg meg kell várnunk a megjelenést, hogy újra játszhassunk vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)