Hirdetés

Cars 3: Driven to Win - játék formájában is visszatérnek a Verdák

|

Nem csak a mozivásznon gurulnak be újra mindenki kedvenc járgányai.

Hirdetés

Júniusban érkezik a Pixar animációs filmjének harmadik része, amiben Villám McQueen sokadszor száll versenybe, hogy bebizonyítsa, ő a legjobb versenyautó a Verdák világában. Ezzel egyidőben, júniusban érkezik a film játékváltozata, a Cars 3: Driven to Win, ami PlayStation 4, Playstation 3, Nintendo Switch, Wii U, Xbox One és Xbox 360 konzolokra fog megjelenni.

A Cars 3: Driven to Win egy családbarát autóversenyzős játék, ami több, mint 20 testreszabható kocsit fog kínálni, amikkel a filmekből is ismert, 20-nál több helyszínen lesz lehetőség versenyezni. A 6 játékmódban a jól megszokott versenyeken mérhetjük össze az erőnk a többi versenyzővel, hajmeresztő mutatványokért kaphatunk pontokat, avagy mindenféle power-up segítségével lőhetjük ki az előttünk száguldó vetélytársat. Ezek mellett az osztott képernyős többjátékos módot is támogatja majd a játék.

Cars 3: Driven to Win idén júniusban fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)