Hirdetés

Cartoon Network MMO játék készülőben

|

A leginkább rajzfilmjeiről ismert Cartoon Network bejelentette, hogy megállapodást kötött a szöuli Grigon Entertainment fejlesztőcsapattal, hogy készítsenek a tévécsatorna számára egy MMO játékot, ami ráadásul teljesen ingyenes lesz. Hogy a dolog ne legyen olyan egyszerű, külön fizetség ellenében a játékosok fejleszthetik majd karatereik képességeit. A játék várhatóan 2008. tavaszán jelenik meg, s természetesen a Cartoon Network által megalkotott mesebeli figurák szerepelnek majd benne. A Grigon nagy tapasztalattal rendelkezik MMO-fejlesztés terén, több sikeres játékot is alkottak már (pl. Seal Online), főleg az ázsiai piac számára. Az MMO-k népszerűsége az egész világon egyre nő. Sokak szerint főleg a World of Warcraft megjeelnése óta nőtt a piaca az Egyesült Államokban, keletebbre már jóval korábban is divattá váltak az online játékok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)