Hirdetés

Cartoon Universe - Egy MMO a fiatalabb korosztálynak

|

Kicsiknek és a mesék szerelmeseinek szóló ingyenes MMO-t jelentett be a Warner Bros Interactive Entertainment.

Hirdetés

A Cartoon Universe bejelentésével a család legkisebb tagját is bevonjuk a számítógépen történő szórakozásba és még attól sem kell tartanunk, hogy az öcsi/hugi felügyelet nélkül marad.

A bejelentés alapján a Cartoon Universe olyan mindenki által jól ismert és kedvelt mesékre épül, mint a Scooby-Doo és a Looney Tunes, de összefuthatunk más karakterekkel is. A játékot a Warner Bros Games montréali fejlesztőcsapata készíti és ingyenes MMO-nak szánják azt. A Cartoon Universe célközönsége egyértelműen a legfiatalabb korosztályok és azok, akik a mai napig kedvelik eme nagyszerű meséket.

A Warner szerint a játék biztonságos és felügyelhető, melynek középpontjában egy olyan szociális világ áll, amelyet kifejezetten gyerekeknek szántak. A játékmenet során találkozhatunk rejtvények megoldásával, karakterek testreszabásával, achievementek gyűjtésével és úgynevezett franchise-specifikus szigetekre is ellátogathatunk.

A Warner tervei szerint a játék már időn ősszel a boltokba kerülhet a tengerentúlon, ám Európában valószínűleg ez a dátum 2013 elejére módosul. Célplatformnak a PC tűnik, más információval azonban nem szolgáltak az illetékesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)