Hirdetés

Castle Story - újabb Minecraft ihlette játék a horizonton

|

Hallottatok már a Sauropod Studiosról? Én sem, de nagyon érdekes játékot készítenek, amely akár felül is múlhatja nagy elődjét.

Hirdetés

Két srác ráérő idejében készíti ezt a nagyon jópofának kinéző Minecraft + RTS mixtura játékot, amelyben az Unity engine segítségével igencsak klassz grafikát és fizikát értek el.

A Castle Story története nem bonyolultabb, mint a Minecraft sztorija - építs, hogy megvédd magad a szörnyektől és az ellenséges játékosoktól. Azonban itt csapatmunka folyik, hiszen egy várat vagy kastélyt bizony sokáig tartana felépíteni - itt jön be az RTS elem a játékba, hiszen munkások, illetve lények csoportjait irányíthatjuk. Lehet bányászni, építeni, felfedezni - szóval sokmindenben hasonlít a Minecraftra, azonban ha megnéztük a videót kiderül, hogy bár rokonok, azért a Castle Story végre újat is tud hozni az egyre szaporodó Minecraft "klónok" világába - lásd a torony felrobbantását a végén... Reméljük a két srác befejezi majd a cuccot, mert várós!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)