Hirdetés

Még egy rendezvényt töröltek a koronavírus miatt

|

Nem csak a nagy események kerültek pácba.

Hirdetés

Miután egy tucat fejlesztő lemondta már a PAX East-es megjelenését, a GDC-t pedig elhalasztották, most a CCP jött egy rossz hírrel: nem lesz idén EVE Fanfest. Az EVE Online rajongóknak tartott buli is a koronavírus áldozata lett, de itt egy kicsit több van az általános egészségügyi aggodalmak mellett.

Hirdetés

A CCP fejlesztéseinek egy jelentős részét a CCP sanghaji irodája intézi, az egész stúdió mögött pedig a dél-koreai Pearl Abyss áll. Az ottani helyzetek miatt az EVE kulcsszereplői közül többen nem tudnának ott lenni, és akkor még ott van az általános aggodalom is, amit egy nagyobb összejövetel kelt. A CCP ezek miatt úgy döntött, hogy nem rendezi meg az idei eseményt.

Az EVE Fanfest egyébként tavaly is elmaradt, de akkor az volt a terv, hogy több kisebb esemény váltja ki az egy nagyot. Az idei, izlandi buli lett volna a nagy visszatérés pillanata, de ennek így lőttek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)