Hirdetés

A CD Projekt Red vezetői reagáltak a negatív kritikákra

|

Sokan gondolják álommelónak a CD Projekt RED stúdiójában töltött idejüket, de vannak, akik nem ennyire pozitív élményekkel távoztak, és véleményüknek hangot is adtak.

Hirdetés

Létezik egy Glassdoor nevű oldal, ahol bárki értékelheti munkahelyét. Nyilván az oldal ezen része meglehetősen gyengén van szabályozva, így vannak posztok bőséggel, melyeknek a fele se igaz, ezért nem is veszik azt komolyan a munkáltatók. A CD Projekt RED ennek ellenére reagált az értékelésekre.

Hirdetés

A közelmúltban ugyanis több kollégájuk is távozott a csapatból, ők pedig elég komoly kritikákkal illették a fejlesztőstúdiót. Sokan írják, hogy iszonyatos káosz van, nincs rendes vezetés, és hogy semmivel sem haladnak igazán, mert "folyton újra fel akarják találni a kereket".

Erre reagált a Adam Badowski és Marcin Iwinski, akik a stúdió fejeiként szerették volna kommentálni a helyzetet.

A posztban leírják, hogy amennyire lehetőségeik adottak, igyekeznek tökéletes munkakörülményeket biztosítani mindenkinek. Valóban valami újat akarnak csinálni minden alkalommal, mert abban hisznek, hogy annak több értelme van, mint az ismert sémákat ismételgetni. Hozzátették, hogy néhány alkalmazott távozása természetes folyamat, hiszen folyamatosan vesznek fel új embereket, és folyamatosan veszítenek el régi kollégákat. Nincs ebben semmi különös.

Számunkra ebből az igazán fontos, hogy a több éve bejelentett Cyberpunk 2077-ről még tényleg nem tudunk semmit. A Glassdooron több korábbi alkalmazott sérelmezi, hogy sehol nincsenek még a projekttel. A nyílt levélben erre is reagált a főnökség, mondván, hogy annyi időt fognak rászánni, amennyi csak kell a tökéletesítéséhez. Ezt persze megértjük, de azért jó lenne már hallani valamit felőle. Szerintetek kinek van itt igaza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)