Hirdetés

CeBIT - MSI 890FXA-GD70 alaplap, akár hatmagos processzorral

|

Hatmagos konfigurációk is kihozhatók az MSI 890FXA-GD70 alaplap segítségével

Hirdetés

Hannover most a CeBIT-től hangos, a CeBIT-en pedig szép számban tűnnek fel az AMD termékei. Nem is csoda, hogy nekünk is feltűnt egy-kettő közülük.

A hivatalosan csak két hónap múlva, a hatmagos AMD Thuban processzorral együtt debütál a 890FX lapkészletre építkező MSI alaplap, de a tajvani gyártó már Hannoverbe elhozta az új készséget. Az MSI 890FXA-GD70-be akár öt grafikus kártyát is belepakolhatunk, igaz a CrossFireX technológia csak négyet tud hasznosítani közülük. Ha az április 26-i debütálás előtt szeretnél többet megtudni az új lapkészletről és az MSI 890FXA-GD70-ről, akkor látogass el a PC World oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)