Hirdetés

Célegyenesben a Mistwalker új játéka

|

A Final Fantasy egykori megálmodójának titkos játéka hamarosan elkészül.

Hirdetés

A Mistwalker stúdiót talán nem ismerik sokan névről, de ha azt mondom Lost Odyssey, esetleg Blue Dragon, akkor azért néhányótoknak biztosan rémlik valami. A stúdió főnöke - Hironubu Skaguchi - anno a Final Fantasy megszületésénél bábáskodott, majd saját stúdiót alapított.

A Mistwalker eeleddiglen nem túl sok játékkal örvendeztetett meg bennünket, hiszen a fent említett két címen kívül semmivel nem álltak eddig elő. Egy projektjük kútba esett, és azóta síri csend. Eddig. Sakaguchi úr a minap közölte, hogy új játékuk hamarosan elkészül, a bár egyelőre még a címét sem tudni, nagyon jó lesz. Kommentben kérjük a találgatásokat, reményket. Lost Odyssey 2, Blue Dragon 2, vagy valami teljesen új játékra számíthatunk, és mit szeretnénk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)