Hirdetés

Célegyenesben a The Witcher - online exkluzív

|

Régóta ismerjük már a The Witchert, annál lassabban haladtak azonban a munkálatok. Nos, ahogyan azt Boe beszámolója is alátámasztja, megéri a várakozás, ugyanis egy kategóriájából kiemelkedő darabbal van dolgunk.

Talán emlékeztek még rá, hogy a körítést egy híres lengyel fantasy szerző, Andrzej Sapkowski világa adja. A klasszikus RPG elemekből építkező környezet nem túl biztonságos az egyszeri emberek számára, a pusztában kószáló fenevadak, farkasemberek és hasonló rémségek kordában tartására létrejött ezért egy testvériség, mely új tagjait már gyerekkorukban kiválasztja, és folyamatos kiképzésnek, sötét átalakításoknak veti alá őket. Főhősünk, Geraslt is erre a sorsra jutott.
Erre tessék »

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)