Hirdetés

CES 2013: A 4K-s tévék okozzák a Full HD vesztét?

|

Az idei CES egyik legjobban felkapott trendjének tekinthető a 4K, az ultranagy felbontás pedig nagyon könnyen a FULL HD korszak végét eredményezheti.

Hirdetés

A 2013-as CES rendezvényen szinte minden jelenlévő arról pusmog, hogy hamarosan "rendszerváltás" történhet, a FULL HD elveszíti érdeklődését és helyét átveszik az ultranagy felbontású eszközök, a 4K-s televíziók. Nem is csoda, hogy hasonlót vizionálnak a témában jártas a szakemberek is, hiszen a FULL HD-nél négyszer nagyobb felbontásról beszélünk, példának okáért a következő generációs chipek már 3840x2160 pixeles videólejátszásra is képesek. A 4K lenne a jövő?

Az elkövetkezendő trendről és a FULL HD korszak esetleges végéről, valamint a 4K részleteiről a PC World cikkében olvashattok tovább.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)