Hirdetés

CES Fail - Intel és a Forma-1

|

Egy kis móka így a hétvégére - az Intel szép Failt alkotott a CES-en.

Hirdetés

Általában mindenki a fantasztikus újdonságokról, a zseniális technológiákról, vagy a csinos hostessekről cikkez a CES kapcsán - pedig ott is előfordulnak "bukták".

Így járt hét közben az Intel, akik úgy gondolták, bebiztosítják magukat arra az esetre, ha nem minden kóser. Legújabb technológiájuk, az Ivy Bridge demonstrációja közben esett meg az a kellemetlen eset, amelyet videón is megmutatunk majd. a DX11 tesztjükben a Forma-1-es játékkal akartak demonstrálni - a demonstrátor dumálgat, elengedi a kormánykereket, majd közli, hogy hátulról irányítják a játékot - de az élesebb szeműek kiszúrhatják a demonstráció kezdetekor, hogy az bizony médialejátszóval megy - FAIL!

Íme:

Elvileg az Intelesek szerint az utolsó pillanatban döntötték el, hogy a demonstrációba beveszik a Forma-1-et és már nem volt idő felkészülni - kérdem én, akkor miért kezdtek el úgy csinálni, mintha?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)