Hirdetés

Champions Online - A Take Two már nem akarja

|

Miután az Atari felvásárolta a szuperhősös MMO fejlesztőit, a Take Two már nem kíván a játék kiadójaként tetszelegni.

Hirdetés

Egészen megdöbbentő, amit az Atari az elmúlt hetekben produkált. A nyáron még mindenki meg volt győződve róla, hogy már csak idő kérdése, mikor dobja fel képzeletbeli bakancsát, erre pont az ellenkezőjét teszi. Azzal, hogy teljesen az Infogrames - mely egyébként felveszi a jóval ismertebb Atari nevet - tulajdonába került, megszűnt az anyagi bizonytalanság. Arról nem is beszélve, hogy az év második felében kiadott játékai sem teljesítettek rosszul. Az Atari tehát feltámadt, megmentett egy rakás projektet, megcibálta Activision Blizzard fejének bajszát, s legutóbb felvásárolta a MMO-specialista Cryptic Studios-t.

championsonline008.jpg


A City of Heroes/Villains alkotói pillanatnyilag több projekten is dolgoznak, melyek közül a Champions Online a már előbb említett MMO-duett vonalát viszi tovább, csak épp a képregények hangulatát jobban visszaadni képes cel-shaded grafikával, játékos kreálta tartalmakkal és egymásnak eresztett PC-s ill. X360-as játékosokkal. A játék kiadójaként ezidáig a 2K Games, ill. annak anyavállalata a Take Two Interactive volt feltüntetve, de az Atari bevásárlása után már elállt ettől a szándékától. Ez nem különösebben meglepő, mivel a tulajdonosváltás megbolygatja a már meglévő szerződéseket is, s teljesen új helyzetet teremt. Az új kiadó immáron a tulajdonos, tehát az Atari, arról pedig nincsenek konkrét (sőt, semmilyen sincs) információk, hogy a mostani események befolyásolják-e a jövő tavaszra tervezett megjelenést.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)