Hirdetés

Champions Online - Blood Moon trailer

|

A Champions Online egy érdekes MMO - mivel eléggé különböző a többitől, így sokaknak nagyon bejön, másoknak meg egyáltalán nem.

Hirdetés

Én speciel nagyon kedvelem, s kevés szabadidőmben már egy 28-as karakterrel nyomulok a Champions Onlineban - tegnap épp egy börtönlázadás legvégső fázisát oldottam meg: legyőztem a szupergenyát, aki a lázadást irányította.

Közben azonban lehetne lehetőségem egy kis Halloween akcióra is - a Blood Moon nevű ingyenes kieg egy új power-setet adott a játékba, sok új küldetést és egy zombi inváziót, illetve vérfakas vs vadászok küzdelmet, amit akár PvP-ben is lehet (a játékos karakteréből is lehet véfarkas vagy vadász) tolni...

Jó kis Halloweeni kiegészítője egy jó kis szuperhősös MMOnak. A következő kis film a Champions Online:Blood Moonról szól:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)