Hirdetés

Champions Online - Gameplay trailer

|

Ketrecharc és PvP - szuperhőséknél már csak így megy

Hirdetés

Néhány napja kisebb örömünnep vette kezdetét az MMO-fanatikusok köreiben, hogy a Cryptic hivatalosan is aranylemezre tette a műfajba új színt vivő Champions Online-t. A hamarosan a boltok polcain is megjelenő szuperhős sztoriból a leégés veszélye nélkül immáron tehát bátran lehet részleteket mutogatni, és a pénztáraknál esedékes jó szereplés érdekében ezt meg is teszik.

A Champions Online mostanság volt aktuális nyílt bétatesztje remek lehetőséget adott azoknak is, akik korábban nem ültek annyira közel a tűzhöz, hogy zártkörű tesztelgetés keretében mentsék meg a világot, vagy hozzák le a cicát a fáról. Ilyen volt a mi drága Gyunk is. Vélhetően ebből az open bétából került ki az a ketrecharc körítéssel megálmodott PvP gameplay, amit most mindenkinek ajánlunk megtekintésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)