Hirdetés

Champions Online in Blood Moon - az első ingyenes kiegészítő

|

Nem akarok nagy szavakat használni, de az Európában pénteken megjelenő Champions Online kétségtelenül 2009 egyik legnagyobb MMORPG igérete.

Hirdetés

Én magam szénné játszottam a Champions Online zárt és a nyílt bétát, imádtam a játékot a sok jó ötlet, a fantasztikus képregényes/rajzfilmes grafika, az eddig soha nem tapasztalt hangulat miatt (a játékos tényleg szuperhősnek érzi magát).

Most pedig várom a fizetést, majd irány valamelyik bolt és máris szuperhős lehetek! De itt most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy máris bejelentették a játékhoz az első tartalmi kiegészítést, amelyben zombik, vérfarkasok, és Takofanes a lich, a "Halhataltan Úr" is szerepelni fog. emellett bekerül a játékba a mennyei (celestial) powerset is. Jajj, bárcsak jönne meg a fizetés, mert nehezen bírom a Champions Online és a szuperhőseim nélkül :)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)