Hirdetés

Champions Online - ingyenes hétvége

|

Közeleg a Halloween, ennek örömére majdnem minden MMO készül valami meglepetéssel, programmal. Ezalól a Champions Online sem kivétel, de lássuk, mit is kapunk.

Hirdetés

A Cryptic itthoni idő szerint október 30-án 19:00 órától november 2. 19:00 óráig ingyenesen játszhatóvá teszi a Champions Online-t. A promó oka természetesen Halloween, s az ehhez kapcsolódó Blood Moon Halloween Event.

Október 27-én visszatér a rettegett halhatatlan úr, Takofanes, aki legutóbb lemészárolta a bolygón élő hősök felét. Vajon ki állíthatja meg? (kérdés ez, hölgyeim és uraim?). Ennek örömére zombik, múmiák, élőhalottak lepik el Millenium City-t, és a játékosokra vár az a nemes feladat, hogy visszaküldjék őket oda, ahonnan jöttek. Aki ki szeretné próbálni a Champions Online-t, az erről az oldalról töltheti le, és ugyanitt regisztrálhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)