Hirdetés

Champions Online - Serpent Lantern trailer

|

A Champions Online nem lett világverő MMO, de megvan a maga rajongói köre, amelynek köszönhetően jól elvan.

Hirdetés

Olyannyira jól, hogy nemrég megjelent a Serpent Lantern, amely a Champions Online igazi, első, nagy kiegészítője - azaz Adventure packje.

Rengeteg új quest, páncélzat, új playfield, ahol 11-40 közötti kalandokat élhetünk át akár szólóban, akár maximum 5 fős csapatokban: a kihívás aszerint skálázódik, milyen szintűek és mennyien vagyunk. Az egész csata a VIPER ellen megy, akiket azért eddig is tudtunk elég jól írtani, de most új főgonosszal és új, dzsungelben található főbázissal"szaporodtak" így aztán több új viper ellenséggel is találkozhatunk. Az instance-ok egy részénél ezentúl állítható lesz a nehézség, új kosztümök, kiegészítők és perkek kerülnek a játékba és a Cryptic jutalmazza a veterán játékosokat, akik 100, 200, 300 stb napja Champions Onlineoznak... Na kb. ez a lényege a Serpent Lantern Adventure Packnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)